Dorian van Rijsselberghe tijdens huldiging verrast met VR-boodschap

Samsung en Heineken hebben gouden medaillewinnaar Dorian van Rijsselberghe de verrassing van zijn leven bezorgd tijdens zijn huldiging in het Holland Heineken House. Op het podium krijgt hij van presentator Humberto Tan te horen dat zijn vrienden en familie een speciale boodschap voor hem hebben, die hij met de Samsung Gear VR kan bekijken.

Dorian zet zijn bril af en ziet zijn broer

Vanaf het moment dat Dorian de Virtual Reality-bril opzet, ziet ook het publiek de 360-graden video op het scherm achter hem. In de video ziet Dorian zijn familie en vrienden in een cirkel om hem heen staan. Terwijl Dorian met de bril op het podium staat en de mooie berichten van zijn vrienden en familie hoort, sluipen zijn beste vrienden muisstil het podium op. Als de broer van Dorian hem in de video een knuffel geeft, krijgt Dorian ook op het podium een echte knuffel van zijn broer. Dorian zet zijn bril af en ziet zijn broer en beste vriend in levende lijve voor hem staan. Een fantastische verrassing voor de Olympisch kampioen in de RS:X-klasse.

Dorian reageerde totaal verrast

“Het is mooi dat je naar het Holland Heineken House komt en dat er zo’n show voor je wordt opgezet om het te vieren met iedereen. Ik zag mijn broer en beste vriend supergroot op de 360-gradencamera staan en dat ik die knuffel dan in het echt krijg, dat had ik totaal niet verwacht. Dit was echt de slagroom, of eigenlijk de twee kersen op de taart. Het was top en dat mijn vrienden erbij waren, maakte het extra bijzonder.”

Samsung ondersteunt de windsurfer

Samsung Nederland is trotse sponsor van Dorian van Rijsselberghe. Samsung ondersteunt de windsurfer op weg naar en tijdens de Olympische Spelen van Rio 2016. “Wij staan voor vooruitgang”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met technologie helpen we doelen te bereiken, zoals het goud van Dorian van Rijsselberghe op de Spelen van Rio. Goud halen is een, aan de top blijven is vooruitgang. Daar is onze partnership op gestoeld.”

Unieke 360-graden video’s

Heineken en Samsung maken tijdens de Olympische Spelen unieke 360-graden video’s om ook thuisblijvers optimaal de sfeer in het Holland Heineken House te laten beleven. Van de opbouw van het Holland Heineken House en de Medailletaxi tot aan de huldigingen van sporters; met de Samsung Gear VR is het net alsof je zelf in het Holland Heineken House in Rio bent! De 360-graden video’s zijn ook te bekijken in de Heineken Oranje app, op de social kanalen van Heineken en Samsung en met de Samsung Gear VR in de Holland Heineken Thuis activatie bij de Olympic Experience in Den Haag.

Home is where the heart is